CatalunyaDiari.cat | «Suprella», l'invent d'una empresa jove de Berlín que està triomfant

«Suprella», l'invent d'una empresa jove de Berlín que està triomfant

Es tracta d'un paraigua que s'obre al revés, fet de materials de qualitat i de producció respectuosa amb el medi ambient

Molts de nosaltres hem viscut episodis nefastos portant el paraigua: des de quedar-nos xops a l'hora d'entrar al cotxe, faltar-nos mans per escriure al mòbil o que se'ns l'endugui el vent. Doncs bé, aquesta empresa sembla que posarà fi a alguns d'aquests amargs episodis amb el seu invent. El seu paraigua està confeccionat amb els millors materials, i està pensat per facilitar-li la vida al seu propietari. No us ho creieu? Doncs mireu aquest vídeo:

 

 

És resistent a les tempestes  

El «Suprella» és dues vegades més fort que un paraigua normal, per tant és capaç de plantar cara a condicions tempestuoses, fent-lo el paraigua, segons els seus creadors, més resistent que hàgim vist mai. 

  

Resistent als raigs UV

També es pot utilitzar per resguardar-se del sol. Cap radiació d'UV nociva us podrà tocar sota el «Suprella».

  

Nanotecnologia 

El «Suprella» és recobert amb nanotecnologia, així que la pluja només rodola fora i no absorbeix al material.

  

He estat investigant i podeu comprar el Suprella directament a la seva web a partir de 45 € i si no per Amazon hi he trobat una rèplica chinesa per 18'99 €. Que gaudiu de la pluja!

 

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.Ja has fet LIKE? Ara és el moment!

COMENTARIS