Activats avisos per fortes tempestes a totes les comarques de Lleida

Els ruixats cauran durant la tarda d'avui dijous i aniran acompanyats de calamarsa o pedra petita
Les tempestes seran localment fortes en algunes comarques | cedida

 

Després de dies d'intensa calor a gran part de Catalunya, a partir de dijous un canvi brusc de temps ens portarà ruixats i tempestes i també una clara baixada de les temperatures. 


ACTUALITZACIÓ | Dijous 18 de maig a les 14.00 hores

 

Les últimes previsions confirmen l'arribada d'una línia de ruixats i tempestes entre aquesta tarda i nit que creuarà tota Catalunya. Al llarg del migdia ja poden aparèixer els primers ruixats a les comarques de Lleida, però no serà fins a la tarda i el vespre que aquests ruixats es generalitzaran i creuaran el territori. Els ruixats més intensos s'esperen en punts del Pirineu, fins i tot anirien acompanyats de calamarsa o pedra petita. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per intensitat de pluja, per intensitats de fins a 20 mm en 30 minuts, a totes les comarques catalanes entre aquesta tarda i nit. També s'informa de la possibilitat que aquestes tempestes puguin anar acompanyades de calamarsa o pedra petita.

 

Avisos activats per intensitat de pluja avui dijous 18 de maig de 2017 | Meteocat

ACTUALITZACIÓ | Dimecres 17 de maig a les 14.00 hores

 

Durant la jornada de demà dijous s'espera l'arribada d'un important canvi de temps que afectarà de forma força general totes les comarques de Lleida. Dijous començarà amb un cel força serè però ràpidament les nuvolades guanyaran terreny a les comarques de Lleida. Durant la tarda s'espera l'arribada d'aquests xàfecs, acompanyats de tempesta i localment de calamarsa, que escombraran les comarques de Lleida de Ponent a Llevant. Els ruixats passarien ràpidament i els més intensos s'esperen a l'àrea del Pirineu. Durant la nit aquests ruixats ràpidament anirien a menys a les comarques de Lleida i entraria el vent de mestral amb alguns cops moderats.

 

Un cop aquest front de tempestes hagi creuat el territori notarem una clara baixada de les temperatures, especialment durant les jornades de divendres i dissabte. La baixada de temperatures serà especialment notable a punts de muntanya on les temperatures baixaran entre 5 i 9 graus. A la resta de Lleida la baixada no serà tan marcada però sí que notarem unes temperatures més normalitzades per l'època de l'any.


Loading...

Comentaris

envia el comentari