Sant Jordi amb temps molt tranquil a les comarques de Lleida

Les temperatures seran molt agradables al migdia amb valors superiors als 20 graus
Les roses i els llibres seran els protagonistes del cap de setmana | Laia Solanellas

 

Moltes persones es troben pendents del temps que farà durant el dia de Sant Jordi i ja es pot anunciar una jornada amb temps molt tranquil a pràcticament tot el territori català. Aquest any el dia de Sant Jordi es presenta amb un augment dels núvols, però sense risc de pluja a una àmplia part del territori català.


Els últims mapes del temps indiquen un dia de Sant Jordi amb un augment dels núvols. En conjunt s'espera que siguin núvols de tipus alt i que només deixin el cel mig enterbolit o mig ennuvolat. Pel que fa al risc de pluja, és molt baix a les comarques de Lleida. Només de forma puntual, durant la tarda, pot arribar a escapar-se alguna gotellada a les comarques de l'Alta Ribagorça, la Vall d'Aran o zones altes del Pallars Sobirà.

 

Pel que fa a les temperatures, s'espera un matí encara lleugerament fresc a les comarques de l'interior i fred al Pirineu. Les temperatures mínimes baixaran fins als 2 i 5 graus a àmplies zones de Lleida. Algunes glaçades encara es registraran a les valls del Pirineu. Per altra banda les temperatures al migdia es recuperaran clarament i l'ambient serà molt agradable a tot el territori. Les temperatures màximes arribaran als 20 graus o localment més altes, arribant fins als 23 graus, a les comarques del Pla de Lleida.
Comentaris

envia el comentari