Cap de setmana amb temperatures més altes a les comarques de Lleida

La pujada de temperatures serà encara més important a principis de la setmana vinent
Arriben dies de calor a les comarques de Lleida | cedida

 

Després dels ruixats que han descarregat aquest matí a moltes comarques, i que aquesta tarda es repetiran a punts de muntanya, durant els pròxims dies serà destacable la pujada de les temperatures. La calor es farà especialment evident a inicis de la setmana vinent quan s'arribarà fins als 30 graus a les comarques de Lleida.


Els ruixats d'aquest matí, que han afectat bona part de les comarques de Lleida, es repetiran aquesta tarda a punts de muntanya, especialment al Pirineu. Aquest temps insegur anirà a menys els pròxims dies. Tot i així, encara es repetiran els ruixats a punts de muntanya, especialment al Pirineu, fins al pròxim diumenge. El més destacat dels pròxims dies a les comarques de Lleida seran les temperatures, en concret, la clara pujada d'aquestes. Entre dissabte i diumenge les temperatures arribaran fins als 27 o 28 graus. 

 

De cara a inicis de la setmana vinent, i sembla que ens acompanyaria bona part de la setmana, arribarà una massa d'aire encara més càlida des del nord d'Àfrica. Les temperatures es dispararan a les comarques de Lleida i es registraran valors de fins a 30 graus o fins i tot alguns valors superiors a aquesta xifra. Acompanyant aquestes temperatures càlides, sembla que la setmana vinent serà molt tranquil·la amb poques possibilitats de pluja a la major part del territori.Loading...

Comentaris

envia el comentari