Els col·legis de Lleida inicien la seva particular campanya electoral

Els col·legis de Lleida inicien la seva particular campanya electoral| Text i fotografies: Laura Biela

 

Nens, nenes, mares, pares, padrins, padrines, professors de totes les edats, alumes de les escoles bressol, de primària, secundària e inclús estudiants de Magisteri s'han reunit avui als Jardins Ernest Lluch de Lleida per reclamar una escola pública i de qualitat. A l'acte hi han participat unes mil persones.


De les 17.30 a les 19.30 hores, centenars de persones s'han atansat fins aquest espai de la ciutat per participar en les activitats programades pels 25 centres educatius de Lleida que integrem l'assemblea d'Acampada Escolar. Un micròfon obert per compartir les diferents inquietuds de les diverses comunitats educatives; actuacions musicals; un estenedor reivindicatiu, on cada escola plasmava possibles solucions per millorar l'educació pública; i una cercavila amb els gegants de l'escola Espiga al ritme de la colla de grallers de l'escola Pràctiques I han set algunes de les activitats que s'han dut a terme.

Durant la concentració també s'ha organitzat una recollida d'aliments de llarga caducitat (melmelades, arròs, pasta, llegums). Tot el que s'ha recollit es destinarà al Banc d’Aliments de Lleida. 


 No es descarten més mobilitzacions

L'Enric Blasi, un dels portaveus de l'Acampada Escolar, s'ha mostrat molt content amb el resultat: "L'activitat ha tingut molt bona acollida, igual que va tenir la que vam organitzar el passat 7 de juny. A les aules només hi ha retallades, per tant, ens veiem en l'obligació de continuar amb les mobilitzacions". Així mateix, ha explicat també a lleidaalminut.com que si les coses no milloren, "utilitzarem tota la nostra creativitat per fer accions contundents i creatives, per a que se'ns escolti".
 


Finalment, l'acte ha acabat amb l’inici simbòlic de la campanya electoral, amb una enganxada de cartells. Segons Blasi, "si els partits polítics entren en campanya electoral, nosaltres entrem en campanya per una educació pública i de qualitat". 


Comentaris
Otari
Un partit poledtic pot donar ltiaerlbt de vot en el cas que es tracti d'una qfcestif3 secunde0ria i no gaire transcendent. No e9s el cas que en ocupa.En un paeds on no dimiteix mai ningfa, com e9s que determinat partit que s'autoatorga la direccif3 de l'independentisme dimiteix a l'hora de donar orientacif3 a la seva milite0ncia i als simpatitzants? Hi ha alguna cosa que no em quadra: o van directes a l'escisif3 o, simplement, guanyen nou dies de temps fins al seu Consell Nacional a veure si, per un cataclisme imprevist, se'n poden sortir del cul-de-sac on s'han fotut tot solets.
0

envia el comentari