L'Eix Comercial de Lleida treu els comerços al carrer

L'Eix Comercial de Lleida treu els comerços al carrer| Redacció - Fotografia: L. Biela (Arxiu)

 

L'Eix Comercial de Lleida traurà els dies 28, 29 i 30 d'agost els comerços al carrer. 95 establiments oferiran als lleidatans rebaixes de fins al 70% en diferents productes. L'horari d'obertura serà de 10.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.30 hores.

El Mercat de Rebaixes presenta tota manera d’articles de vestit i de calçat, i també peces de joieria i articles de decoració. A més a més, i tal i com s’ha fet en l’edició d’hivern, el Mercat de Rebaixes ofereix, també, productes de proximitat amb parades provinents del Mercat de l’Hort a Taula, com melmelades, conserves, olis, formatges i derivats làctics, galetes i dolços, embotits i vins, etcètera. La iniciativa pretén, d’aquesta manera, donar sortida als estocs de temporada que no s’han venut durant la campanya de rebaixes.
 
Alguns dels establiments participants són: Antanna Joies, Farreres, Schuss, Christine, Refan, Joieria Peralta, La Primavera, Giró, Núria, Corinto, Abrigall, Eco Oro, Intimate, La Llar, La Llar Outlet, Bongo, Tentazione, Eva Moreno, Catimini, Josa & Gasso, Artfang, AG25, Joieria Gorne, Monalisa, Rituals, Z, Gesa, Gotta, Golden Point, Don Algodón, Joieria Gonzalez, Ribes Intim, Ferreres, Laura, Dies, Trendy, La Perfumeria, Enfants, Natural Optics, Marga Bardaji, Fantasia, Elisabeth Rosinach, Modelmarkt, Corseteria Terés, Formatges artesans de Ponent, Forn les Garrigues, Lo més bo de Lleida, Juncosa Natura, Xolis d'Adons, Manel Pla, Enboca, Arcadi Climent, Judith Disseny Artesà, Olga Novales, Game Man, Juclà Home, Arkel, Moda Montse, Mami Cangur, Cangur Outlet, La llar dels animals, Mamamia, Petitet, Joia Gràfica, Lianes i 6d you.


\r\n


Comentaris

envia el comentari