Detenen un jove de 21 anys per demanar fotografies íntimes a una nena de 10 a través del mòbil

El noi va contactar amb la víctima a través d'una aplicació per a mòbils

La Policia Nacional ha detingut un jove de 21 anys que va contactar amb una nena de deu de Terrassa a través d'una aplicació per a mòbils, per guanyar-se la seva confiança i aconseguir que aquesta li enviï fotografies despullada. Segons ha explicat la policia, l'aplicació que suposadament feia servir l'acusat permet contactar amb altres usuaris que es troben geogràficament aprop. La investigació va començar quan els agents de la Unitat d'Investigació Tecnològica van rebre, a través d'Interpol, la denúncia d'una empresa alemanya, que informava sobre la presumpta comissió d'un delicte de prostitució i corrupció de menors. 


L'empresa denunciant va remetre les conversacions que els dos usuaris de l'aplicació havien mantingut. Es tractava d'un home de 21 anys que residia a Barcelona, i una nena de deu amb el domicili a Terrassa, que s'havia descarregat l'aplicació i la feia servir gràcies a un perfil que ella mateixa havia creat. Una vegada l'acusat va contactar amb la víctima, va conversar amb ella fins que va aconseguir guanyar-se la seva confiança.  

 

En un primer moment, li va enviar fotografies dels seus genitals, per després demanar-li que ella també li enviés imatges despullada, petició que aquesta va acceptar. Una vegada localitzat al presumpte responsable, els agents van registrar el seu domicili, on van requisar el telèfon mòbil de l'arrestat, que encara tenia actiu el perfil amb què es va comunicar amb la víctima. L'home està acusat d'un presumpte delicte de corrupció i prostitució de menors. 
COMENTARIS