Jesulín de Ubrique vol vendre en exclusiva la seva primera conversa amb Andreíta quan faci els 18 anys

La nena podria sortir per primera vegada amb la cara descoberta al reportatge sobre les seves segones noces amb María José Campanario

 

Des que va trencar la seva relació amb Belén Esteban, Jesulín s'ha mostrat molt allunyat d'Andreíta. | ¡Hola!

 

Jesulín de Ubrique acaba d'anunciar les seves segones noces amb María José Campanario. La parella ha decidit celebrar els seus quinze anys de casats tornant a passar per l'altar i, per això, han venut la notícia en exclusiva a la revista '¡Hola!'. Ara s'espera que la parella faci el mateix quan es tornin a dir el «sí, vull» al juny i en aquesta ocasió la portada podria tenir una convidada molt especial: Andreíta, la filla que el torero va tenir al costat de Belén Esteban. La nena haurà fet els 18 anys, cosa que podria suposar que aparegués per primera vegada a cara descoberta en una revista. I sembla que Jesulín és molt conscient d'això i vol fer servir l'exclusiva del casament per explicar tota la veritat sobre la seva relació amb la seva filla gran. 


Com ha avançat 'ESdiario', el matador estaria disposat a fer pública la famosa conversa que va anunciar que tindria amb Andrea Janeiro quan fos major d'edat. Pel que sembla, vol aclarir-li a la seva filla per quina raó ha estat sempre un pare tan absent amb ella i de pas poder vendre aquesta informació per enfonsar una mica més la seva ex Belén Esteban. Quan la nena era petita, els De Ubrique asseguraven que era Belén qui no deixava que el pare veiés la seva filla, tot i que després la col·laboradora de 'Sálvame' va demostrar que no era així i que fins i tot li havia assegurat que no seria a casa quan ell l'anés a veure.

 

El torero té una relació molt diferent amb els seus fills petits. | ¡Hola!

 

Fins al moment encara no se sap per què Jesulín ha viscut sempre tan allunyat de la seva filla; per aquest motiu aquesta suposada exclusiva tindria encara més valor. La seva actitud amb els fills que ha tingut amb María José ha estat molt diferent, sobretot amb el petit de tots, Jesús Alejandro. Quan es va dir que ell i la Campanario podrien divorciar-se, es deia que Jesús mai no faria el pas per no allunyar-se del seu petit. En canvi, amb Andrea mai no ha intentat suavitzar la relació i fa poc es va negar a pagar els seus estudis a l'estranger malgrat haver-ho pactat prèviament amb Belén.


Així doncs, hi hauria molta gent interessada a saber com es desenvolupa aquesta primera conversa seriosa entre pare i filla. A més, cal tenir en compte que Andreíta ja és gran i podria ser ella qui li deixés les coses clares al seu pare per la freda relació que ha tingut. En canvi, la jove sap que el seu veritable pilar a la vida ha estat la seva mare, que sempre ha estat al seu costat. Amb l'exclusiva, Jesulín podria crear-se un altre enemic públic o fer-li molt de mal a Belén, donant els veritables motius de la seva absència i venent les primeres imatges de la cara de la seva filla.COMENTARIS