Belén Esteban, molt enfadada després de les declaracions de Jesulín parlant de la seva filla

La col·laboradora de 'Sálvame' assegura que no ha dit la veritat i li ha recriminat: «no menteixis perquè no tens relació amb la nena ni per telèfon»
Imatge d'arxiu de Belén Esteban. | Telecinco

 

 

Després de conèixer que Jesulín de Ubrique i María José Campanario tornaran a casar-se per a celebrar el seu quinze aniversari, Belén Esteban no ha pogut evitar dedicar unes paraules al pare de la seva filla. I és que la col·laboradora de 'Sálvame' està molt molesta a causa d'unes declaracions que ha fet el torero mentre anunciava que es casava de nou. Respecte a la boda, Esteban ha assegurat que li semblava perfecte. En canvi, no pot consentir que pugui aprofitar l'exclusiva per a dir «mentides». Concretament, Esteban ha dit: «Ell no diu la veritat. És mentida que la relació amb la seva filla ara és més fluida», després que Jesulín afirmés aquesta informació, dient que li agradaria que Andreíta assistís a l'enllaç. Respecte a aquest detall, Esteban ha aclarit que la seva filla no sap res de la boda, ja que el seu pare no li ha dit absolutament res.


Després, la «princesa del poble» ha deixat clar que si parlava del tema era «perquè ha mentit» i s'ha mostrat alterada amb l'assumpte dient: «que no em provoquin». En la mateixa línia, la col·laboradora ha volgut aclarir, dirigint-se al seu ex: «Us desitjo que sigueu molt feliços, però no mentiu perquè no tens relació amb la nena ni per telèfon. Des que ha començat l'any hauràs parlat amb ella tres o quatre vegades». També ha remarcat que l'ha molestat que Jesulín hagi dit que mira el present i no el passat, respecte a com s'ha portat amb la seva filla. Llavors Belén ha dit: «La meva filla no és la pota d'una taula, és una persona a la qual vam fer amb molt amor perquè ens estimàvem», retraient-li el poc que s'ha interessat per la nena, que està a punt de complir els divuit anys. En la web de Telecinco pots veure el vídeo del moment.
COMENTARIS