La Melli, rebrà una mala notícia quan torni de 'Supervivientes'

Els familiars no han volgut perjudicar-la i per això esperen que torni d'Hondures
Bibi i Raquel, 'Las Mellis', hauran d'afrontar una mala notícia quan tornen de 'Supervivientes'. | Telecinco

 

Males notícies per a Raquel «la Melli». Tot i que després de conèixer la seva expulsió de l'illa de 'Supervivientes' l'andalusa es va mostrar feliç de poder tornar al costat de la seva germana Bibi i del seu entorn. L'eufòria del moment s'ha vist trencada per una mala notícia que els membres de la seva família li tenien reservada per quan tornés de l'illa. Tal com explica 'Lecturas', el seu pare ha mantingut en secret l'estat de salut d'un familiar.


El pare de les germanes, Emilio, ja ha tingut l'oportunitat de compartir el que ha passat amb Bibi, que va tornar el cap de setmana passat després de la seva curta aventura a l'illa, i farà el mateix amb Raquel quan torni del programa. De moment, Emilio ha preferit ser discret i no es coneixen més detalls, tret que es tracta d'una mala notícia referent a la salut d'un dels membres de la família. 


Bibi, que va decidir abandonar l'illa després de sotmetre's a una operació de dos quists de pit, es va mostrar molt emocionada quan va conèixer el resultat de les nominacions de 'Supervivientes'. Després de la mala sort que han tingut en el que portem de programa, 'Las Mellis' hauran de continuar mantenint-se unides i ser fortes per poder afrontar la difícil situació que estan a punt de descobrir.
Comentaris