La segona esposa de l'avi de la infanta Sofia decideix no sortir a la fotografia oficial

Ana Togores, segona esposa de Jesús Ortiz, pare de la reina, no ha sortit en cap moment al costat de la resta de la família
La infanta Sofia i la seva família | CEDIDA

 

La filla petita dels reis, la infanta Sofia, ha rebut aquest dimecres la primera comunió a la parròquia Asunción de Nuestra Señora de Madrid. La infanta Sofia, de 10 anys, va arribar acompanyada per la seva germana, els seus pares, els seus avis Sofia i Joan Carles, i els seus avis materns, Jesús Ortiz i Paloma Rocasolano. En aquest dia tan important per a la infanta, una de les persones absents ha estat la seva tieta Henar. La casa reial la va condemnar a l'ostracisme després de les seves declaracions assegurant que Letícia mai no arribaria a ser reina. Qui va anar a la primera comunió de Sofia, en canvi, va ser Ana Togores, segona esposa de Jesús Ortiz, pare de la reina, segons informa 'ESdiario'. No obstant això, no ha sortit al costat de la resta de la família a les fotos oficials. Suposadament, s'ha pogut prendre aquesta decisió perquè només sortissin a la foto els avis directes de la infanta, encara que Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz tinguin vides separades.


La Zarzuela ha declinat oferir informació sobre aquest acte i les persones assistents i no assistents a la celebració. Com han argumentat, la primera comunió de la infanta forma part de les activitats privades de la família reial, i per aquest motiu, no es poden fer declaracions sobre aquest tema. Els reis d'Espanya són partidaris a preservar al màxim la intimitat i les activitats de les seves filles, i tampoc no volen que cap aspecte faci sorgir qualsevol tipus de polèmica. La reina Letícia ja ha rebut moltes crítiques per allunyar a Elionor i Sofia de la premsa del cor.
COMENTARIS