Reus i Llafranc, els dos municipis catalans que ‘The Telegraph’ recomana als turistes angleso

El diari destaca les dues destinacions juntament amb divuit més de l’Estat espanyol
Llafranc, el municipi empordanès que 'The Telegraph' destaca per la seva tranquil·litat. | Cedida

 

Malgrat els 75 milions de turistes que l’any passat van visitar l’Estat espanyol i les expectatives encara superiors per a aquest estiu, «això no és sinònim que no es puguin trobar racons de tranquil·litat a la vora del mar i que no tenen la petjada del turisme de masses», com destaca el diari britànic ‘The Telegraph’. En l’article del rotatiu, apareix una llista amb les vint destinacions turístiques de l’Estat que «els britànics no han descobert», de les quals en destaquen Llafranc i Reus. 


De la petita localitat empordanesa en destaca la pau, on es pot «sentir el cant dels ocells i com les onades espeteguen a les roques». A més, l’article també parla de la vila veïna de Calella de Palafrugell, assenyalant la tradició de les havaneres.

 

Pel que fa a la capital del Baix Camp, ‘The Telegraph’ en mostra la seva arquitectura modernista i els excel·lents restaurants, i recorda que va ser la població natal d’Antoni Gaudí i que hi ha un aeroport que Ryanair ha utilitzat com a segon de Catalunya. La llista es completa amb altres indrets dels Països Catalans com Binissafúller, a Menorca, i la península de la Victòria, a Mallorca; i de l'àmbit estatal, com la localitat asturiana de Ribadesella, Segòvia, Salamanca, Vitòria i la regió d’Extremadura, entre altres.

 

L'ajuntament de Reus | CedidaComentaris