Lidl retira dels seus supermercats unes empanades que podrien contenir vidres

Les vendes dels productes afectats s'han registrat principalment al Regne Unit
Un supermercat Lidl | Lidl

 

La cadena de supermercats Lidl ha retirat del mercat una sèrie d'aliments que podien contenir petits trossos de vidres al seu interior. Pel que sembla, els productes retirats són unes empanades fabricades per l'empresa Peter's Food Service Ltd. I, tal com recull 'The Sun', els hipermercats Asda, la tercera cadena més important de Regne Unit, també ha hagut de fer el mateix i s'ha vist afectada pel mateix cas amb una altra sèrie de productes creats per la companyia. En el cas de Lidl, entre els aliments afectats es troben les empanades de pollastre i bolets així com les de ceba i carn picada.


Lidl ha hagut de retirar de la venda les empanades de ceba i carn picada d'aquesta marca | Cedida

 

Segons ha informat un portaveu de Lidl, el proveïdor els va alertar que es va produir una explosió d'unes bombetes durant la fabricació de les empanades i que per precaució era millor retirar-les. En el cas que algun client hagi adquirit algun d'aquests productes, la cadena de supermercats ha demanat que els retornin a l'establiment on l'han adquirit i se'ls tornarà els diners. «Sentim molt que això hagi passat i estem en contacte amb el proveïdor per tractar de resoldre aquest assumpte», va comunicar el mateix portaveu.

 

De moment, es desconeix si aquest cas ha afectat alguns dels productes comercialitzats a Espanya encara que de moment sembla que la cadena únicament ha retirat els aliments que venen al Regne Unit. En general, els hipermercats van optar per retirar els productes de les seves botigues com a mitjà de precaució davant un possible risc, tot i que cadascun dels aliments són revisats pels establiments receptors abans de col·locar-los als prestatges i posar-los a la venda.
COMENTARIS