Troben 26 quilos i 2.349 plantes de marihuana a l'Ametlla del Vallès

La droga tenia un valor de més de 126.000 euros | S'ha detingut l'administrador d'una associació cannàbica de Girona

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Granollers van detenir aquest passat 10 de maig un home de 32 anys, de nacionalitat espanyola i resident a la Garriga per tenir una casa a l'Ametlla del Vallès amb 26 quilos i 2.349 plantes de marihuana. L'home està acusat d'un delicte contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric.


Segons recull 'Nació Digital', la policia ha explicat que van començar la investigació quan els agents van tenir coneixement del possible cultiu al domicili. S'hi van desplaçar algunes dotacions dels Mossos, que van notar una forta olor de marihuana des de l'exterior de l'edifici, i van iniciar tasques de vigilància, que van permetre esbrinar que el domicili no era utilitzat com a habitatge.

 

La policia sempre trobava les finestres de la casa tancades i els investigadors van observar un home que hi entrava i sortia periòdicament. Els Mossos d'Esquadra van comprovar, a més, que hi havia una connexió fraudulenta del subministrament elèctric de la casa a la xarxa d'enllumenat públic. La parella de la llogatera del pis era l'administrador d'una associació cannàbica de Girona i era l'única persona que hi residia. Els agents van fer una entrada i un escorcoll a l'habitatge, i van poder localitzar les plantes de marihuana i tota una infraestructura per al cultiu interior. En una de les habitacions de la casa es van trobar 26 bosses amb cabdells de marihuana, cadascuna d'un quilo i preparades per ser distribuïdes.

 

Gràcies a la intervenció, els agents van detenir l'home per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. A més, els Mossos també van denunciar la parella del detingut i propietària del pis pels mateixos fets, perquè el domicili estava a nom d'ella. El detingut va passar a disposició judicial un dia més tard, l'11 de maig, i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.
Comentaris