Una veïna de Llanars, afectada per l'explosió, dorm en un pis derruït a manera de protesta

Cándida Gómez, veïna de la casa del costat de l'immoble derruït per l'explosió ha volgut reclamar l'atenció de Benestar Social

 

Molts dels veïns del Llanars encara pateixen les conseqüències de l'explosió que va tenir lloc al municipi la setmana passada. De moment, el cas més greu és el d'una dona que va quedar sota les runes, i que va ser traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Tot i així, sembla que l'explosió no solament va afectar la parella que residia a l'habitatge, sinó que també va comprometre la vida de gran part veïns de la casa del costat. Segons informa el 'Diari de Girona', una de les afectades, Cándida Gómez, va entrar a la seva casa per dormir-hi la nit de dimecres a dijous, a manera de protesta contra Benestar Social. 


Gómez va aprofitar un moment quan les autoritats no vigilaven l'edifici per entrar-hi, i va dormir tota la nit a l'edifici enrunat. És més, ahir al matí va sortir per la finestra del pis en runes per tal de parlar amb els Mossos d'Esquadra, els quals li van demanar en diverses ocasions que abandonés l'edifici. Segons les declaracions que recull el rotatiu gironí, Cándida es trobava desemparada per la situació. Els serveis socials van informar la dona que podia triar un habitatge social, però que aquest podia estar a qualsevol punt de Catalunya, cosa que va alarmar l'afectada. Finalment, la dona va arribar a un acord amb els Serveis Socials, i viurà a casa de la seva filla, mentre li busquen un pis a la mateixa zona.
COMENTARIS